dilluns, 28 de novembre del 2022

MONTSE RODRÍGUEZ I JAUME LEIVA GUANYEN EL 44 CROS VILA DE CASTELLAR-33È MEMORIAL PERE HERNÁNDEZ. 6 TRIOMFS DEL CAC.




Aquest diumenge ha estat de gran festa atlètica Castellar amb la realització del 44è Cros Vila de Castellar-33è Memorial Pere Hernández i ha estat una gran festa perquè s' han viscut una quinzena de curses de cros molt emocionants  i plenes de molts moments del millor nivell d' atletisme de totes les categories, des dels més menut fins a les proves del veterans.

Malgrat que algunes curses han tingut poca participació relacionat amb l' oferta  cada cop més gran de moltes curses properes i, entre elles, la Jean Boin el mateix dia, s'han viscut unes bones competicions organitzades sobre un gran circuit pel CAC i on en catageoria masculina la cursa gran l'  ha guanyat per segon any consecutiu l' ex-campio d' Espanya Jaume Leiva i en fèmines la castellarenca de categoria màster Montse Rodríguez que va dominar la prova de principi a fi i se' n va imposar no només a la seva categoria sinó també a nivell absolut.
La resta de triomfs del CAC vinguren a la prova sub 20 amb un fantàstic Jan Casamada que, a més, fou quart absolut i acompanyat al pòdium per un fort Eric Haba que acabà tercer. També en sub 20 20 femení l' èxit del CAC va ser aclaparador amb un primer lloc de la Berta López i un segon de l' Ainhoa Roldan, donant-se la circumstància que la Berta porta en només 7 dies dos triomf en dos crossos de prestigi: la setamana passada l' Antonio Amorós de Santa Coloma i aquesta el de Castellar.

També va ser aplastant el gran triomf de la Paola Clermont a la prova sub18 amb un domini de principi a fi i donant unes mostres de prestacions atlètiques d' un enorme nivell, a més d' acompanyada en el pòdium per una altra gran atleta del CAC la Laia Romero que fou tercera , mentre en sub16 s' assolia un gran èxit quan les tres primeres foren del CAC, gran pòdium inèdit amb Marta Alba (1a), Irati Hernández (2a) i Marina Alcalde (3a). Mentre en idèntics termes ens hem de referir amb la cursa masculina sub18 on fou guanyada per l' atleta del CAC Saul Corral amb una gran demostració de força i acompanyat per alttres del CAC com LLuís Garcia (4art després d' un gran final), Adrià Sánchez (5è) i Dani Camargo 6è, mentre en sub 16 el millor fou Pol Fortes (4art) i darrera David Bono (5è), Alex Lacalde (6è), Ricard Martori (7è), Mario Polo (8è) i Roger Ruiz (9è).

L' últim triomf del CAC vingué a la sub8 femenina amb la nova gran bala castellarenca: la Bruna Campí guanya la cursa i acompanyada per Nora Aguilera (4a), Ivet Castellanos (10a), Valentina Bertran (13a) i Mireia Sala (1a).
En altres proves el CAC no va assolir el triomf , però va tenir grans actuacions que generaren arribar als pòdiums com en màsters on un gran sprint li provocà el segon lloc a l' Antonio Bono i darrera Mohamed el Haddad 8è, Enric Vallmitjana 18è i Joan Garcia 19è.. També en la mini femení i masculí hi hagueren primeres posicions del CAC amb Nico Rodríguez (2n), Gerard Martínez 8è, Arnau Perdigo 9è, Emma canadillas 13a, Marc Garcia 16è, Marc Huizinga 18è, Ivan Muñoz 20è, Lucia Rodríguez 21a, Pol Cabestany 23è, Victoria Garcia 24a, Axel Viñas 25è, Genis Adrobau 26è i Marc Campoy 27è.

En sub 8 en nois el millor del CAC fou Roger Cabestany que acabà setè i darrera arribaren Marc González (8è), Marc Viñas 9è, Leo Gómez 17è, Max Gaitan 25è, Alex Sánchez 26è, Arnau Sabalete 27è, Nil Huinzinga 28è, Josep Ferrer 32è, Leo Gila 33è, i Alex Mota 36è.

Mentre en  sub 10 destacaren molt amb un pòdium de Gerard López tot acabant tercer i darrera Pol Muntada 5è, Jan Astals 10è, Alejandro del Río 11è i Aitor Gutierrez 13è, , Leo Vargas 16è Mario Rodríguez 17è, Mateo Ibañez 22è, Pau Mota 23è, Eloi Escofet 25è, Alex Colledani 26è i Dario Delgado 27è.

En categoria sub 12 a punt va estar l' Iu Chamanell d' aconseguir pòdium acabant quart i darrera Carles Moreno 8è, Alex  Castellano 12è, Xavi Torres 15è, Pablo Ibáñez 20è, José Delgado 22è, , Raul Lopez 25è, Bryan Planas 27è, Adrià Muñoz 29è, Bernat Piña 30è i Kevin Planas 32è, mentre en noies gran cursa de la nova Alba Bertran que fou sisena i darrera , Sara Saenz 7a, Nayala Crespo 9a, Joana López 11a, Abril Garcia 13a, Paula Sánchez 14a, Omunia el Haddad 20a, i Daniela Bono 24a.

Per últim en sub 14 un fasntàtic 2n lloc va catapultar al pòdium a la Daniela Gaitan i darrera un fort equip amb Ivet Ortuño 7a, Maria Pinosa 9a, Mar Franch 13a, Jana Rojas 15a, Núria Blasco 19a, Martina Gómez 21a, i Cristina Felix 22a, mentre en noi estigueren  Leandre Pascual 13è i Martyn Barrero 18è.

Per útim, cal dir que ple d' emoció també es va realitzar per segon any el  cros inclusiu  amb un gran èxit de participants i bons resultats; els seus protagonistes foren: Sergio Ballesta, David Cano, Víctor Cozar, Manoli de la Torre, Arlet Durban, Daniela Gila, Ruslan Gurri, Ismale López, Edgar Pérez, Oriol Rodríguez, Gemma Serra, Maite Velasco i Paqui Valle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada