dimarts, 1 de novembre del 2022

BRONZE DEL CAC ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA DE CROS

 Aquest diumenge passat a Mollerussa s' ha celebrat el Campionat de Catalunya de Cros per Clubs que, aquest any, s' ha adelantat la seva edició en alguns mesos i ha agafat als atletes als inicis de la temporada. Tot i així ha hagut una gran actuació de les sub18 del CAC que han quedat terceres i suposa plaça per participar als Campionats d' Espanya a Atapuerca. L' equip eren la Paola Clermont (8a). la Laia Romero (28ena) la Júlia Giba (32ena) i la Meixi Chacón (41ena).

També de molt bon resultat s' ha de definir el sisè ll

oc dels sub10
; un euip amb molt futur: Mario Rodríguez (10è), Pol Muntada (11è), Alejandro del Río (34è) i Jan Astals 60è; en aquest mateix sentit cal destacar les sub14 que també han estat sisenes amb Ivet Ortuño (18ena), Daniela Gaitan (40ena), Maria Pinosa (46è), Mar Franch (47ena) i Martina Gómez (75ena). Per últim els sub12 han assolit la tretzena posició final amb noves incorporacions i una bona cursa de Carles Moreno (40è), Alex Castellanos (73è), Xavi Torres i Noe Sánchez.
A més, cal esmentar també les bones actuacions individuals a les diferents curses d' alguns atletes del CAC com el veterà Òscar Bertrán amb una gran 29ena posició final envoltat de l´èlit de l' atletisme català ; els bons sisens llocs de Berta López i Jan Casamada en sub20, a l' igual que l' Eric Haba i el Saul Corral que foren 28ens, per un 61è lloc de Lluís Garcia, 96è de Martí Arnau, 52è de la Irati Hernández i el 89è de l' Alba Bertran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada