dilluns, 9 de juny del 2008

GERMAN ESCOLANO CAMPIÓ DE CATALUNYA INFANTIL DE 1000 METRES OBSTACLES. PÒDIUMS D’A. GARCIA, G. ARDERIUS I J. TORRENTS

A Terrassa aquest dissabte passat en jornada maratoniana d’atletisme es van disputar a les instal•lacions de Can Jofresa els Campionats de Catalunya individuals infantils i alevins d’atletisme als quals el CAC va participar amb una notable representació que va donar els seus fruits amb quatre pòdiums. Un d’ells va ser la medalla d’or que va assolir German Escolano a la prova dels 1000 metres obstacles amb la gran marca de 3.09.00 i repetint el resultat que va tenir quan era aleví. German s’ha convertit any rere any en una de les grans promeses referencials de l’atletisme local. També atletes del CAC assoliren sostcampionats; tal és el cas d’Alex Garcia que acabà segon al salt de perxa amb 2.80 (igual marca que el campió però amb més salts nuls) i rubricant un enorme progrés i Jordi Torrents als 2000 metres on la nova esperança del fons castellarenc realitzà el segon lloc amb 7.03.26. L’últim pòdium, i potser el més sorprenent perquè no estava entre les millors marques, vingué en salt de llargada on el competitiu Guillem Arderius a l’últim salt realitzà la seva millor marca personal i acabà tercer amb 4.86, a més de ser del primer any de la categoria i un gran futur en l’especialitat.A més dels pòdiums foren molts els que competiren i ho feren molt bé com l’aleví Joan Loasada que arribà quart amb 1.51.19 als 600m, Raul Vidal feu cinquè a la perxa amb 1.50 aleví, Guillem Garcia feu el mateix lloc en 60m. Tanques aleví amb 11.02, tot sent un dels atletes més nous de l’entitat, Alex Viciana també fou finalista a l’acabar vuitè dels 60m amb 9.27 i de cadets també estigueren finalistes als 150m la velocíssima Irene Sánchez amb 21.56 i un setè lloc, a alçada la Mireia Bella feu vuitena amb 1.25, mentre de nois Adrià Sansa quedà sisè de Catalunya als 3000 marxa amb marca personal de 19.49.94 i el mateix Guillem Arderius feu setè d’alçada amb 1.40. També cal assenyalar que no foren finalistes , però molt a prop (una centèsima) als 80m. Marc Martin amb 11.07, I. Sánchez amb 11.34 , juntament a la prova amb la M. Benedicto (11.77) i la J. Torrents (11.94), l’Alba Roca també quedà novena en 220m. Tanques amb 38.97 com la M. Bella a llargada amb marca personal de 4.01. Per últim d’infantils fèmines dues noies foren desenes en perxa (A: Bertran 1.50 ) i en pes (M. Losada 8.64), mentre en nois als 3000 metres el sofert G. Castilla acabà catorzè català 14.06.53 i Dani Benítez feu novè en pes (8.51) i 12è en javelina (18.38). Per últim d’alevins femenins l’A. Mata feu desena als 600m amb bona marca de 2.01.50 i la Glòria Timoneda realitzà uns bons 11.60 als 60m. Tanques.

RÈCORD DEL CAC DE RELLEUS JUVENILS
Al Serrahima el dissabte passat es va realitzar una competició de presa de marques juvenil, junior i promesa amb bona assistència d’atletes del CAC on va destacar el gran relleu del 4x100 metres de M. Gomez, D. Gómez, V. Candela i A. Moreno que tornaren a fer rècord del club juvenils amb uns bons 45.91. A nivell individual hi hagué la participació de Marc Gallego als 110t. (gran marca de 15.87 però amb vent no reglamentari), dels quatre rellevistes als 100m amb bones marques d’A. Moreno (11.35), V. Candela (11.72), D. Gómez (12.22) i M. Gómez (12.29), mentre Marc Vela tornava a anar molt amunt en perxa amb 3.45 , A. Rios llançava 10.54 en pes , R. Canals 20.58 de javelina i en noies la Mónica Córdoba anà a 1.05.69 als 400m i 2.26.95 als 800 acompanyada per la Laura Vílchez (2.36.64).

COMUNICAT DE SOCIS, SÒCIES, PARES, MARES, NENS I NENES DEL C.A.C.
El grup de socis, sòcies, pares, mares, nens i nenes del Club Atlètic Castellar hem dut a terme una sèrie d’accions, com ara la recollida de signatures, penjada de pancartes, per donar a conèixer als castellerencs i les castellerenques la nostra indignació davant el plantejament per part de l’equip de govern d’ubicar la 7a escola d’infantil i de primària a les pistes d’atletisme.

Considerem necessària la construcció de la 7a escola, però és necessari ubicar-la a les pistes? Entenem que no i per això demanem als partit politics que es replantegin la seva ubicació posant les ganes, el consens, la il·lusió i sobretot la imaginació, per cercar un espai més centrat i proper als infants que en faran ús en els primers anys de la seva vida escolar.

Castellar disposa d’uns grans espais i equipaments emblemàtics que s’han de preservar, i l’equip de govern n’hauria de ser el primer defensor. Un d’aquests espais, és l’arc Colobrers-Puigvert, dins del qual es troben les pistes d’atletisme.

Les pistes per la seva situació i entorn esdevé un espai de gran qualitat tenint la consideració de ser una de les millors de Catalunya. Aquest equip de govern lluny de preservar-ho proposa la seva disgregació en plantejar la ubicació d’una escola d’esquenes al poble i sense el consens que creiem imprescindible. Una proposta legitima, sí, però molt qüestionable, sobretot perquè un vot no ha de malmetre unes instal·lacions, ni obligar als nens i nenes a desplaçar-se diàriament a les afores de la vila.

Ara retallen les pistes i demà que faran malbé? Un poble no es construeix desfent els espais emblemàtics, encara que a dia d’avui ens sembli que retallant-los solucionin un problema puntual. S’ha de tenir una perspectiva de futur i esperem que aquest equip no l’hagi oblidat. Seria desitjable que entre tots i totes es pugues cercar la millor opció i s’arribés amb un consens de majoria qualificada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada