dilluns, 16 de juny del 2008

MÒNICA CÓRDOBA I IVAN ALBA SOTSCAMPIONS DE CATALUNYA JÚNIORS. MARTA LÓPEZ MEDALLA DE BRONZE

Els Campionats de Catalunya d’atletisme a l’aire lliure de la categoria júnior celebrats el dissabte passat a les instal·lacions de Granollers van deparar tres pòdiums del Club Atlètic Castellar en tres disciplines força diferents. En fèmines , la fondista Mònica Córdoba tornà al pòdium , dels quals és assídua des de fa ja set anys, a l'acabar segona als 1500 metres amb 5.14.79 i refermant la seva capacitat per les proves de mig fons. L’altra noia que va arribar als escalafons privilegiats va ser la Marta López que tot fent millor marca personal en el moment més important de la temporada i a l l’últim salt, 5,04 a llargada, va assolir la tercera posició catalana. En el cas de la Marta és la primera vegada que arriba a aquests nivells a l’aire lliure i és un premi a l’esforç i dedicació. Felicitacions. En quant als nois , Ivan Alba va tornar a demostrar la seva gran qualitat a l'acabar segon de la prova de llançament de javelina amb uns contundents 48,78 que a més li tornen a adjudicar el rècord CAC absolut de l’especialitat. Altres dos atletes del CAC s’hi van quedar a prop de les medalles com el Marc Gallego que feu 15.83 a la final dels 110 metres tanques i finalitzà cinquè i David López que amb 2.03.07 feu desè dels 800 metres.

JOSEP PERMANYER I ANNA MARTÍ CAMPIONS DE CATALUNYA VETERANS
A les pistes de Lloret es van disputar el cap de setmana passat els Campionats de Catalunya per totes les categories de veterans d’atletisme a l’aire lliure on el CAC va participar amb cinc atletes. Els resultats més notables van ser els dos primers llocs aconseguits per l'Anna Martí a la prova dels 1500 metres (6.49.67) i el Josep Permanyer a la prova de llargada amb 3.72. A més en Permanyer va ser el sotscampió dels 200m (32.60), mentre el Josep Maria Bea realitzava el mateix lloc en llançament de martell (33.56) i la Rosa Gili també feia segona a la prova del martell (19.95). Per últim, l'històric atleta i entrenador Joan Manel Sesè tornava a competicions en pista i establia un temps de 2.27.82 en els 800 metres que el portaren al novè lloc final amb 2.27.81.

GRAN RÈCORD DEL CAC JUVENIL EN RELLEUS
A la primera jornada del Criterium Capmany al Serrahima el dimecres passat els juvenils del CAC: Albert Moreno, Daniel Gómez, Marc Gómez i Víctor Candela tornaren a fer rècord juvenil del club a l’especialitat del 4x100 metres amb l´ excel·lent registre de 44.91 a només sis dècimes del rècord CAC absolut. Amb aquesta marca rubriquen grans expectatives per properes fites. També cal fer esment que a la prova dels 800 metres David López se’n va anar a la millor marca personal en l’especialitat amb uns bons 2.00.03, per 2.05.19 de Xavi Planas i 2.13.48 de Josep Arderius. Per últim la Mònica López tornà a superar els cinc metres en salt de llargada i realitzà uns notables 5.05.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada