dijous, 26 de juny del 2008

IVAN ALBA FINALISTA ALS CAMPIONATS D'ESPANYA JUNIORS

A Vitòria el cap de setmana passat es van disputar els Campionats d'Espanya d’atletisme a l’aire lliure en la categoria júnior. Dos atletes del Club Atlètic Castellar van assolir d’exigent mínima per a participar i els resultats han estat força bons ja que Ivan Alba va aconseguir el vuitè lloc final a llançament de javelina amb una marca de 48.47 a trenta centímetres del rècord CAC absolut que també ostenta. Es tracta d’un dels millors resultats de la història del CAC en una categoria d’elevat nivell. L’altre participant del CAC, Marc Gallego, també ho va fer molt bé a la prova dels 110 metres tanques i va aconseguir classificar-se en sèries a l'acabar la cursa en quarta posició i un temps de 15.73, a més a semifinals va poder millorar la seva marca i deixar-la en 15.44 que no va ser suficient per a classificar per la final al quedar cinquè i acabar a la desena posició espanyola de la prova. Felicitacions a tots dos.

CRISTINA FROILAN SOTSCAMPIONA CATALANA CADET

A la localitat d´Amposta es va disputar el dissabte passat els Campionats de Catalunya cadets d’atletisme a l’aire lliure als quals van poder accedir una bona quantitat d’atletes del CAC. El més destacat va ser que Cristina Froilan amb 25.03 al llançament de disc va quedar segona de Catalunya, a més de ser del primer any de la categoria i, per una altra banda, mantenint una regularitat d’enorme mèrit a l’haver estat els dos darrers anys la campiona catalana infantil a la prova: valuosos triomfs de la Cristina any rere any. La resta no van accedir a pòdiums però s’hi veieren grans actuacions en uns campionats amb algunes proves d’un nivell extraordinari. Per exemple al salt amb perxa Marc Vela s’hi va haver de conformar amb el quart lloc malgrat tornar a fer rècord personal de 3.70 (la segona millor marca de la història del CAC) i tenir la mínima per als Campionats d'Espanya. En aquest mateix sentit s’ha d’esmentar a Dani Garcia que també va fer la mínima en 300 metres tanques amb 43.88 , però acabà sisè a la final. Hi hagueren dos cinquens llocs castellarencs amb els 3000 metres marxa amb la Laia Clariana (21.41.88) i el llançament de martell masculí amb Gerard Gili (24.53). També es veieren tres sisens amb Adrià Rodriguez a javelina (32.65) amb Marçal Benedicto a pes amb marca personal de 10.79 i als 600 m. Amb Gerard Arderius (1.35.93) pel desè lloc de Raul Mulas en 1.43.13. El mateix Gerard Arderius assolí ser finalista a l’alçada amb 1.56. També cal esmentar a Adrià Mena que es defensà als 100m amb 12.81 per 44.26 en 300 metres, a Francesc Sagrera als 100m. Tanques amb 20.87 i un notable vent i calor en contra, a Alejandro de la Torre als 5000 metres marxa en 42.23.38. Mentre de fèmines hi hagué la participació en series de 100m. Tanques de la Laia Catalan (18.52), i la Clàudia Montllor (21.76) , en perxa la Marta Bayo arribà a 1.90, en triple la Laura Vivas assolí els 8.60 i en javelina a la Maria Lorente estigué en 21.16 i un novè lloc final.