dilluns, 2 de juny del 2008

MARC GALLEGO CINQUÈ ABSOLUT CATALÀ EN 110 METRES TANQUES MÒNICA LÓPEZ SISENA CATALANA ABSOLUTA EN SALT DE LLARGADA

Aquest dissabte passat a l’estadi barceloní del Serrahima es van disputar els Campionats de Catalunya absoluts d’atletisme masculins i femenins en pista a la vegada fets coincidir amb un míting internacional d’atletisme amb atletes d’enorme nivell. A aquesta competició el CAC ha pogut presentar, malgrat les notables exigències en mínimes, quatre atletes que havien realitzat grans marques la present temporada : Mònica López , Marta López, Marc Gallego i Ivan Alba. El lloc més destacat ha estat per l’atleta júnior Marc Gallego que competint contra els grans de tu a tu assolí la tercera posició en sèries de 110 metres tanques amb 16.38 per encara superar-se en la final i acabà cinquè amb 16.24 en una prova guanyada per l’internacional espanyol Jackson Quiñones, un dels puntals de l’equip espanyol en les properes olimpiades de Pequin. Així també, a la prova de salt de llargada Mònica López va tornar a superar els 5metres en el darrer intent (5.01) que la van portar a un valuós sisè lloc final, estant juntament amb el Marc Gallego una de les millors posicions fetes per una atleta castellarenc a nivell absolut al llarg de la història. Aquest gran resultat es va completar amb un altra d’igual nivell quan a la prova de triple salt la mateixa Mònica López va assolir la gran marca de 10.56 que la van col•locar en novè lloc final i un altre cop rècord castellarenc de la prova. En aquesta competició també va participar la Marta López que no va tenir fortuna i va fer dos salts nuls i només un vàlid sobre 9.03 molt lluny de les seves marques personals que la portaren a l´11è lloc final. Per últim Ivan Alba completar la gran temporada que està realitzant a l’assolí ser finalista català al llançament de javelina quan a la prova acabà vuitè amb 44.72 Cal felicitar aquestes dues noies i aquests dos nois ; grans atletes actuals del CAC.